Judith

Spaans omeletje

  • Lunch
  • Recept voor 1 persoon
  • 15 min.
  • eenvoudig gerecht

Over dit recept

Benodigdheden op basis van 1 persoon

  • Twee eieren
  • Een extra eiwit
  • Paprika
  • 50 gram chorizo
  • Teentje knoflook
  • Hüttenkäse
  • Komkommer
  • Rucola
  • Peper en zout

Voedingswaarden

De macro's per eenpersoonsportie

  • Calorieën : 436
  • Koolhydraten : 6,4
  • Vetten : 29,4
  • Eiwitten : 35,6
Lunch Mealprep Snel

Een Spaanse omelet maak je meestal met Parmezaanse kaas of gewone kaas. ? Heel lekker natuurlijk, maar ik heb een gezondere variant! Hüttenkäse! Mijn lunch is vandaag een Spaans omeletje, . ?

Hoe maak je het?

  1. Snijd de knoflook fijn.
  2. Snijd de paprika en chorizo in kleine stukjes.
  3. Bak kort de chorizo, knoflook en paprika.
  4. Voeg het eimengsel toe.
  5. Halverwege keren.
  6. Aftoppen met hüttenkäse, komkommer en slamelange!

Met het zoute van de chorizo is hüttenkäse een heerlijke frisse tegenhanger. Eetsmakelijk!

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×