Pasta met avocadosaus
- Hoofdgerecht
- Recept voor 2 personen
- 30 min.
- eenvoudig gerecht
Over dit recept
Benodigdheden op basis van 2 personen
- 1 avocado
- 1 citroen
- 200 gram hüttenkäse
- 2 teentjes knoflook
- 2 courgettes
- 100 gram pasta
- 100 gram cherrytomaten
- 100 gram zalm
- 20 gram rucola
Voedingswaarden
De macro's per eenpersoonsportie
- Calorieën : 502
- Koolhydraten : 48
- Vetten : 41
- Eiwitten : 29
Pasta met zalm, een van onze favoriete recepten! Deze groene variant maak je heel makkelijk zelfs en de avocadosaus maakt het recept lekker romig! Je leest het recept hieronder.
- Breng voldoende water aan de kook en kook de pasta vervolgens de verpakking.
- Snijd de courgettes in halve maantjes en bak deze vervolgens in de pan.
- Snijd de knoflook en avocado in stukjes en pureer dit in de keukenmachine.
- Voeg het sap van de citroen toe, 150 gram hüttenkäse en een snufje peper en zout.
- Pureer dit geheel tot een gladde massa.
- Halveer de cherrytomaten.
- Giet de pasta af en voeg de pastasaus toe.
- Voeg de courgette en tomaatjes toe en roer alles goed door de pasta.
-
Verdeel de rucola, vervolgens de pasta met de avocado pastasaus over de borden en garneer het met een wat zalmsnippers.
-
Eetsmakelijk 😀